Χυτήρης: «Δεν μπλοφάρει ο πρωθυπουργός»
  Τρίτη, 2 Νοέ 2010      12:43      0

Χυτήρης: «Δεν μπλοφάρει ο πρωθυπουργός»

Δεν μπλοφάρει ο πρωθυπουργός, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης, κληθείς να σχολιάσει...
την εκτίμηση του προέδρου της ΝΔ κ Α Σαμαρά ότι δεν θα κάνει πρόωρες εκλογές.

    Μιλώντας στον ραδιοσταθμό "ΒΗΜΑ", ο κ. Χυτήρης, είπε μεταξύ άλλων:

    "Νομίζω ότι δεν ξέρει καλά τον κ. Παπανδρέου, παρ’ ότι ήταν συμφοιτητές. Ο πρωθυπουργός είναι πολύ αποφασιστικός και πολύ αποφασισμένος. Καλό είναι να μην πιστεύουμε ότι είναι τερτίπι και μπλόφα. Δεν είναι, διότι η κατάσταση δεν είναι τερτίπι και μπλόφα. Και πρέπει όλοι οι πολιτικοί, και ο κ. Σαμαράς, να ξεκινάνε από την υπάρχουσα κατάσταση, από την πραγματικότητα".

    Απαντώντας σε ερώτηση, αν η κυβέρνηση κρύβει κάτι για την οικονομία, που οι πολίτες θα πληροφορηθούν μετά το δεύτερο γύρο των εκλογών, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κ. Χυτήρης είπε: "Το αντίθετο συμβαίνει. Η κυβέρνηση είναι αυτή που λέει την αλήθεια και καλεί και όλους να δουν την αλήθεια αυτή. Λάθος κάνουν αυτοί που χαϊδεύουν αυτιά και λενε ότι το έλλειμμα σε ένα χρόνο θα μπορέσει να καλυφθεί, με την πολιτική τους και με το μείγμα τους, ενώ ξέρουν ότι η παράταξή τους έφερε τα πράγματα εδώ".

    "Δεν πρέπει να ξαναγυρνάμε στο παρελθόν, με παλαιοκομματικές μεθόδους, προκείμενου να πάρουμε κάποιος πόντους κομματικούς στις δημοτικές εκλογές. Το θέμα πλέον αφορά την Ελλάδα και η κυβέρνηση που βρέθηκε πάνω στο πηδάλιο, είναι η κυβέρνηση Παπανδρέου η οποία και δεν φταίει. Και χθες είδαμε τον κ. Σαμαρά να αθωώνει τον κ. Καραμανλή και να κατηγορεί τον κ. Παπανδρέου, μα μπορεί να γίνει πιστευτό κάτι τέτοιο;», υπογράμμισε ο κ. Τ. Χυτήρης.

ΣΧΟΛΙΑ