Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης άνοιξε την όρεξη των Βρυξελλών, ζητούν
μέχρικαι απολύσεις στο δημόσιο
  Πέμπτη, 6 Ιούν 2019      19:18      0

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης άνοιξε την όρεξη των Βρυξελλών, ζητούν μέχρικαι απολύσεις στο δημόσιο

Σε δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θύμισε ότι μία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές είχε πει την πλήρη αλήθεια στον ελληνικό λαό, για το ότι η εκλογική αναμέτρηση έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης του ελληνικού λαού.

Όμως, τόνισε στη δήλωσή του, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την… όρεξη στο παλιό πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα και ακραίους συντηρητικούς κύκλους στις Βρυξέλλες, βάζοντας έτσι προσκόμματα για τη στήριξη των πολιτών.

«Έφτασαν στο σημείο να θέσουν ακόμα και ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στο δημόσιο τομέα. Είχαν να εγείρουν τέτοιο θέμα από το 2014, τότε που υπουργός ήταν ο κ. Μητσοτάκης και προτού έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και εγγυηθεί ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο».

Συνεχίζοντας ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Ο ελληνικός λαός να γνωρίζει την αλήθεια. Η όρεξη αυτή άνοιξε γιατί ο κ. Μητσοτάκης ακόμη και σήμερα μιλάει για 1 πρόσληψη προς 5 αποχωρήσεις, ενώ εμείς εξορθολογήσαμε στη 1 πρόσληψη ανά 1 αποχώρηση».

«Μπροστά στις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου να γνωρίζουν οι πολίτες την αλήθεια και να έχουν επίγνωση, η χώρα κατάφερε να βγει στο ξέφωτο χάρη στους κόπους και θυσίες του ελληνικού λαού, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να γυρίσουμε στις μαύρες μέρες του 2012, ο μόνος τρόπος να κλείσει οριστικά αυτός ο δρόμος είναι με την ψήφο του ο ελληνικός λαός», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

ΣΧΟΛΙΑ