«Τροχάδην» ΕΦΚΑ για την έκδοση νέων συντάξεων – Δουλειά και το
Σαββατοκύριακο για να πιαστούν οι στόχοι
  Παρασκευή, 6 Οκτ 2017      12:06      0

«Τροχάδην» ΕΦΚΑ για την έκδοση νέων συντάξεων – Δουλειά και το Σαββατοκύριακο για να πιαστούν οι στόχοι

Δουλειά και το Σαββατοκύριακο θα «παίξει» στον ΕΦΚΑ προκειμένου να πιαστούν οι στόχοι εκκαθάρισης των συντάξεων.

 

Σε έγγραφο του διοικητή του Φορέα, κ. Αθανάσιου Μπακαλέξη, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, επισημαίνεται το πόσο κρισιμη είναι η σχετική διαδικασία, τονίζοντας πως οι υπηρεσίες απονομής συντάξεων θα δουλέψουν ακόμα και το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου.

Η διοίκηση του ΕΦΚΑ καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να αξιοποιήσουν ακόμα και τις ημέρες του ερχομενου Σαββατοκύριακου 7-8 Οκτωβρίου προκειμένου να εκκαθαριστούν και να κλείσουν όσες υποθέσεις βρίσκονται στον κατάλογο των εκκρεμοτήτων» με ημερομηνίες 30/6 και 31/8.

Εάν δεν υφίστανται τέτοιες εκκρεμότητες προς εκκαθάριση, «θα πρέπει να λάβει γνώση εγγράφως η Γενική Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων», σημειώνεται στο ίδιο εγγραφο.

Στο έγγραφο επισημαίνεται πως «εξυπακούεται ότι για όσους υπαλλήλους απασχοληθούν εντός του προσεχούς σαββατοκύριακου θα ληφθεί μέριμνα προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια κατ’ αναλογία της επιπρόσθετης απασχόλησής τους, από 1.1.2018.».

Εξάλλου, όπως τονίζεται προς τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ «το αποτέλεσμα των ενεργειών σας θα επηρεάσει συνολικά τη χρηματοδότηση της χώρας μας».

ΣΧΟΛΙΑ