Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων – Συνελήφθη ο
δράστης
  Δευτέρα, 11 Δεκ 2017      17:13      0

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων – Συνελήφθη ο δράστης

Τρόμος, πανικός και μια πόλη σσε κατάσταση συναγερμού. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 06:00(τοπική ώρα) όταν στο κέντρο του Μανχάταν σημειώθηκε έκρηξη.

 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τουρίστες και κάτοικοι της πόλης στην προσπάθεια τους να διαφύγουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από το σημείο της έκρηξης ποδοπατήθηκαν.

Με τα έως τώρα δεδομένα η πυροσβεστική βρήκε σε διάδρομο του σταθμού των τρένων μια συσκευή, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

Στο σημείο έχουν σπευσεί πολλά ασθενοφόρα ενώ έχει συλληφθεί κι ένα άτομο, καθώς πάνω του βρέθηκαν καλώδια καθώς φορούσε μια ζώνη με καλώδια.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Νέας Υόρκης έχουν αποκλείσει τη Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης( σταθμών τρένου και λεωφορείων, ένα από τα πιο πολυσύχναστα κέντρα μεταφορών της πόλης,

Το τοπικό ειδησεογραφικό κανάλι WABC, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, μετέδωσε ότι είναι πιθανό να πυροδοτήθηκε μια βόμβα σε σωλήνα σε υπόγεια διάβαση στη Λιμενική Αρχή. Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι συνέλαβε ένα άτομο ως ύποπτο για την έκρηξη στη Λιμενική Αρχή και είναι ο μοναδικός τραυματίας κατά το συμβάν.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ