Στα χέρια οι γιατροί για το νομοσχέδιο του Άδωνι- Στο νοσοκομείο η
πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά
  Πέμπτη, 6 Φεβ 2014      12:51      0

Στα χέρια οι γιατροί για το νομοσχέδιο του Άδωνι- Στο νοσοκομείο η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού...

Η Ειδική Κομματική Οργάνωση των Ιατρών της ΝΔ συνεδρίασε έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα Στάθη Τσούκαλου.

Οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι- περί τους 60- συζητούσαν κάτω από μεγάλη ένταση δεδομένου ότι το νομοσχέδιο του Άδωνι Γεωργιάδη, με τις απολύσεις των γιατρών του πρώην ΙΚΑ, ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Στη γενική συνέλευση παραβρίσκοταν και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά μαζί με άλλα 20 μέλη της αντίστοιχης κομματικής οργάνωσης του Πειραιά.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του iatropedia.gr στη διάρκεια της εξαιρετικά έντονης συζήτησης, η κ.Ανεμουδουρά εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταρακο ότι δεν έδωσε τον αγώνα ως όφειλε για να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ), που τώρα βρίσκονται μπροστά στην απόλυση.

Ο κ.Βλασταράκος απέρριψε μετά βδελυγμίας τις κατηγορίες και ανταπάντησε σε αντίστοιχα εκνυερισμένο ύφος ότι η κ.Ανεμοδουρά δεν δικαιουται να ομιλεί τη στιγμή που ο σύζυγός της συμμετείχε στο παρελθόν σε διάφορες επιτροπές του ΙΚΑ, αλλά και στην επιτροπή Θεοδωράκη (Task Force) για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.

Έγκυρες πηγές του iatropedia.gr αναφέρουν ότι εκείνη τη στιγμή οι κατηγορίες Βλασταράκου προκάλεσαν έντονο εκνευρισμο στην κ.Ανεμοδουρα, η οποία βγήκε εκτός εαυτού. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν σε σωματική επαφή και η κ.Ανεμοδουρα να χτυπήσει σε τοίχο και να χάσει τις αισθήσεις της.

Κατά άλλους παρεβρισκόμενους, η κ.Ανεμοδουρά μπερδευτηκε στα καλώδια που υπηρχαν στο χώρο με αποτέλεσμα να πέσει.

Εκλήθη επειγοντως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου και νοσηλευεται και θα αναμένεται να παραμείνει για μία ημέρα.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ