Σαλπιγγίδης: «Σκοπός είναι να κερδίζει η ομάδα»
  Παρασκευή, 29 Οκτ 2010      14:37      0

Σαλπιγγίδης: «Σκοπός είναι να κερδίζει η ομάδα»

Το στόχο του, που είναι να βοηθά την ομάδα να φτάνει σε θετικά αποτελέσματα, τόνισε σήμερα με έμφαση ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, παραλαμβάνοντας...

το βραβείο για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερου παίκτη της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

    «Είναι σημαντική η διάκριση για μένα, γιατί μέσα από την καλή παρουσία μου βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Αυτός είναι ο σκοπός μου, όπως και όλων των παικτών» τόνισε ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομάδα του, λέγοντας:
    
    «Επιστρέψαμε σε καλές εμφανίσεις και νίκες, γεγονός σημαντικό. Οι συνθήκες στον αγώνα Κυπέλλου στη Φλώρινα ήταν δύσκολες, για όλους τους αθλητές. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ο κακός αγωνιστικός χώρος ευνοεί την χαμηλότερης δυναμικότητα ομάδα. Εστω και δύσκολα μπορέσαμε να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

    Ερωτηθείς για τις ευκαιρίες που έχασε στην αναμέτρηση για το Κύπελλο με τον Εορδαϊκό, απάντησε:

    «Δεν έχω να πω κάτι. Όλος ο κόσμος χάνει, χάνω και εγώ. Αυτοσκοπός δεν είναι να πετυχαίνω γκολ, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εγώ κάνω τη δουλειά μου.»
    
    Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη είπε: «Είναι δύσκολο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θα έρθει η νίκη, αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε».

    Το βραβείο στον Σαλπιγγίδη έδωσε ο Νίκος Κολομπούρδας, τεχνικός της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, ο οποίος δήλωσε: «Το παράδειγμα που δίνω πάντα στους παίκτες μου είναι ο Δημήτρης, ο οποίος «ανέβηκε» από τη δεύτερη ομάδα. Το ταλέντο δεν χάνεται και ο Σαλπιγγίδης δεν τα παράτησε ποτέ. Σκόραρε μια φορά, θα το κάνει ξανά και θα βοηθάει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα των Νέων είναι αυτήν τη στιγμή πρώτη στη βαθμολογία. Σκοπός της, όμως, δεν είναι αυτός, αλλά να βγάζει παίκτες σαν τον Σαλπιγγίδη.»

ΣΧΟΛΙΑ