Ραγκούσης: Να δώσει διακαναλική συνέντευξη ο Σαμαράς
  Τετάρτη, 27 Οκτ 2010      14:46      0

Ραγκούσης: Να δώσει διακαναλική συνέντευξη ο Σαμαράς

Νέο δίλημμα, απευθυνόμενο στη ΝΔ, θέτει η κυβέρνηση, μετά την αντίδραση της Ρηγίλλης στο ενδεχόμενο πρόωρων...
βουλευτικών εκλογών.

    Μιλώντας το πρωί στο "Mega", ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης τόνισε ότι «η ΝΔ παίζει πολιτικό παιχνίδι, την ώρα που η Ελλάδα είναι σε πόλεμο» και η αντιμετώπιση αυτή ίσως οδηγήσει σε τραγωδία.

    Ο κ. Ραγκούσης υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός είναι απολύτως ελεύθερος να ψηφίσει ό,τι θέλει και η ψήφος καθώς και το μήνυμά του θα γίνουν απολύτως σεβαστά από την κυβέρνηση.

    «Αλλά ο ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει όλη την αλήθεια. Έτσι όπως έχει τοποθετηθεί η αντιπολίτευση σε σχέση με την αντιμνημονιακή ψήφο, εάν το αποτέλεσμα των εκλογών δώσει τη δυνατότητα στον κ. Σαμαρά να πει ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν έχουν τη νομιμοποίηση, τότε η χώρα θα μπει σε αστάθεια και αδιέξοδα δεν υπάρχουν, θα αποφασίσει ο λαός», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.

    Εάν η αντιπολίτευση ισχυριστεί ότι η κυβέρνηση καταψηφίστηκε για την πολιτική της, τότε «θα αναγκαστούμε να ρωτήσουμε τον ελληνικό λαό εάν καλώς κάνουμε και πολεμάμε για την επιβίωση ή εάν καλώς κάνει ο κ. Σαμαράς και πολεμάει το μηχανισμό στήριξης της χώρας», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ