Πρόωρες Εθνικές εκλογές αν...
  Τρίτη, 26 Οκτ 2010      09:26      0

Πρόωρες Εθνικές εκλογές αν...

«Προσκλητήριο ευθύνης στις δυνάμεις που συγκροτούν το κοινωνικό μέτωπο της αλλαγής», να...

στείλουν μήνυμα «ότι είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα», ότι «αυτή η τιτάνια προσπάθεια δεν θα μείνει στη μέση» απηύθυνε ο Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν έχει πρόθεση να προσφύγει στις κάλπες αλλά το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών μαζί άλλα δεδομένα θα συνεκτiμηθούν και «αν βαρύνει η κατάσταση για τη δυνατότητα της κυβέρνησης να κάνει αλλαγές, τότε θα πρέπει να υπάρξει απόφαση του ελληνικού λαού».

«Ο συναγερμός δεν έχει λήξει. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου» τόνισε. Στις εκλογές -συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός- πρέπει να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους, στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, ότι η πορεία δεν θα ανακοπεί, η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω.

Το 2011 θα γίνουν θεσμικές αλλαγές που αποκαθιστούν το αίσθημα της δικαιοσύνης μετά τα μέτρα που ελήφθησαν το 2010, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα που θα πλήξουν μισθωτούς και συνταξιούχους, αντίθετα, όπως είπε, με όσα υποστηρίζει η αντιπολίτευση.

ΣΧΟΛΙΑ