Προφυλακίσηκε ο 61χρονος αστυνομικός που σκότωσε την κόρη του
  Τρίτη, 2 Μάι 2017      15:13      0

Προφυλακίσηκε ο 61χρονος αστυνομικός που σκότωσε την κόρη του

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται μετά τη σύντομη απολογία του στην 15η τακτική ανακρίτρια, ο 61χρονος πρώην αστυνομικός που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εξάχρονη κόρη του Στέλλα και στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια...

"Σατανά", "δολοφόνε" φώναξαν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους στα δικαστήρια στον πρώην αστυνομικό την ώρα που πέρναγε με σκυμμένο το κεφάλι την πόρτα της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί. 

Ο 61χρονος παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για λιγότερο από μισή ώρα. Αμέσως μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Η τραγική ειρωνία είναι ότι η απολογία του παιδοκτόνου συνέπισε χρονικά με την κηδεία της 6χρονης Στέλλας, η οποία έγινε εκτός Αθηνών.

Στην απολογία του ο πρώην αστυνομικός, φέρεται να κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικάμ με τα κίνητρά του. Πάντως φέρεται να ανέφερε πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Εν τω μεταξύ, η σύζυγος του και μητέρα της Στέλλας δήλωσε, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος της Σπύρος Δημητριου δήλωσε οτι η μητερα αισθάνεται πλέον οργή για τον παιδοκτόνο.

Σε ερώτηση αν πιστεύει οτι το εγκλημα ηταν σχεδιασμένο τόνισε: "τόση μεθοδικότητα χωρίς να ειναι σχεδιασμένο, τι να πω μπράβο".

ΣΧΟΛΙΑ