"Ασυγκράτητος" ο Πάγκαλος για "Ελιά", Δούρου και Γλέζο
  Τρίτη, 13 Μάι 2014      11:52      0

"Ασυγκράτητος" ο Πάγκαλος για "Ελιά", Δούρου και Γλέζο

Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας με προσβλητικό τρόπο τόσο για τη Ρένα Δούρου όσο και για τον Μανώλη Γλέζο...

«Θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία ή Ποτάμι» δήλωσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Δεν θα ψηφίσω Ελιά γιατί δεν με θέλουν» πρόσθεσε και χαρακτήρισε τραμπούκους τους κυρίους Κουκουλόπουλο και Κωνσταντινόπουλο.

«Είμαι υποχρεωμένος να παραμένω ερωτευμένος με μια γυναίκα που δεν με αγαπάει;», διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός.

Για Δούρου

Η επίθεση του Θεόδωρου Πάγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ πέρασε σε προσωπικό επίπεδο και ξεπέρασε κάθε όριο. Ο πρώην υπουργός επιστράτευσε σεξιστικά σχόλια κατά της Ρένας Δούρου, μη διστάζοντας να της... ζητήσει αφίσες με μαγιό, αφού πρώτα τη χαρακτήρισε "βρωμερή" φάτσα.

Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε επίσης ότι η Ρένα Δούρου «παρανόμως έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί νομίζει ότι είναι ωραία».

«Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα».

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν είναι καθόλου σεξιστής συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά, «ας βγούνε με τα μαγιό και η Δούρου και ο Σγουρός να δούμε ποιον θα ψηφίσουμε. Αυτά έχουμε πάθει με τις αλητείες του ΣΥΡΙΖΑ».

Για Γλέζο

Και αφού άφησε τη Ρένα Δούρου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος "έπιασε" στο στόμα του τον Μανώλη Γλέζο, ιστορική μορφή της Αριστεράς και της Εθνικής Αντίστασης. 

Σχολιάζοντας την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να θέσει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του τον 92χρονο πολιτικό, ο Θ. Πάγκαλος είπε: "Δεν μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου".

Χαρακτήρισε δε "εξωφρενική συμπεριφορά" την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες ψηφίζει "το παράλογο και το εξωφρενικό".

ΣΧΟΛΙΑ