Ομολόγησε ο ύποπτος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη
  Τρίτη, 7 Νοέ 2017      15:13      0

Ομολόγησε ο ύποπτος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελυταίες ώρες στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Νωρίς σήμερα το πρωί οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας θεωρούνταν από τους άνδρας του τμήματος των Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ ως ο βασικός ύποπτος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας που είναι ηλικίας 55 έως 60 ετών και ελληνικής υπηκοότητας «έσπασε» απέναντι στους αστυνομικούς κι ομολόγησε τη στυγερή πράξη του. Ο άνδρας, πιθανότατα είναι τοξικομανής, ενώ εκτιμάται ότι το κίνητρο του για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία. Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενα της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το Κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και έδωσε το κινητό της τηλέφωνο σε κλεπταποδόχο. Αργότερα αναμένεται αναλυτική ενημέρωση για την πολύκροτη αυτή υπόθεση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

ΣΧΟΛΙΑ