Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου
  Σάββατο, 11 Ιαν 2014      18:06      0

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών έγινε επισκόπηση όλων των θεμάτων, καθώς η Αθήνα έστειλε χθες στους εκπροσώπους των δανειστών όλα τα στοιχεία για το δημοσιονομικό κενό

Ολοκληρώθηκε, στο Μέγαρο Μαξίμου, η σύσκεψη, υπό τον Πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με βασικό θέμα την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών έγινε επισκόπηση όλων των θεμάτων, καθώς η Αθήνα έστειλε χθες στους εκπροσώπους των δανειστών όλα τα στοιχεία για το δημοσιονομικό κενό και αναμένει την ημερομηνία άφιξής τους.

Αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα, ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η τρόικα θα έρθει την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη υπό το Πρωθυπουργό δεν συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι , όσον αφορά στην πιθανή εμπλοκή της Αναστασίας Σακελλαρίου, προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δεν τον προβληματίζει.

ΣΧΟΛΙΑ