Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη: Η στημένη βόλτα, το face control στις
χειραψίες και οι επτά κουστουμαρισμένοι σωματοφύλακες
  Παρασκευή, 15 Σεπ 2017      21:15      0

Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη: Η στημένη βόλτα, το face control στις χειραψίες και οι επτά κουστουμαρισμένοι σωματοφύλακες

Περιμένετε, περιμένετε λίγο παιδιά. Κώστα κράτησε τους…Πάμε, πάμε». Ο υπεύθυνος ασφαλείαςτου Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει το σύνθημα και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκινάει τη βόλτα του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για τη ΔΕΘ. Αποφάσισε λοιπόν να εκμεταλλευτεί τη λιακάδα και να κάνει μια βόλτα προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πολίτες και να ακούσει τα προβλήματα τους.

Ωστόσο όπως αποτυπώθηκε στο φακό το περπάτημα του κάθε άλλο παρά αυθόρμητο ήταν. Είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια από τους συμβούλους του. Χειροκροτήματα στημένα και συνομιλίες με οπαδούς του κόμματος του. Αυτό που δεν πρόσεξαν όμως οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να διαμορφώσουν το φιλολαϊκό του προφίλ ήταν το μέγεθος της φρουράς του.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο επτά κουστουμαρισμένοι και καλωδιωμένοι άντρες είχαν περικυκλώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας κρατώντας σε απόσταση του ανεπιθύμητους και περνώντας από face contol τις χειραψίες του αρχηγού της ΝΔ.

Πηγή: neaselida.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ