Με άγνωστο ποσό τα βρήκαν "United Airlines" και Ασιάτης γιατρός
  Παρασκευή, 28 Απρ 2017      08:55      0
Τον είχαν βγάλει από το αεροπλάνο σηκωτό

Με άγνωστο ποσό τα βρήκαν "United Airlines" και Ασιάτης γιατρός

Βίντεο από κινητά τηλέφωνα που διαδόθηκαν αστραπιαία στο διαδίκτυο έδειχναν τον Δρ. Ντέιβιντ Ντάο να σύρεται από αστυνομικούς στον διάδρομο του αεροσκάφους της United...

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό "τα βρήκαν" η αεροπορική εταιρεία United Airlines και ο Ασιάτης επιβάτης που αποβιβάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες βίαια από αστυνομικούς του αεροσκάφους λόγω υπεράρυθμης πτήσης προς το Σικάγο. Άγνωστο ωστόσο είναι το ποσό της αποζημίωσης.

Βίντεο από κινητά τηλέφωνα που διαδόθηκαν αστραπιαία στο διαδίκτυο και έδειχναν τον Δρ. Ντέιβιντ Ντάο να σύρεται από αστυνομικούς στον διάδρομο ενός αεροσκάφους της United, καθώς και η αρχική αντιμετώπιση του επεισοδίου από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Όσκαρ Μουνιός έφεραν τη δημόσια κατακραυγή, αλλά και πολιτικές εξελίξεις.

Νωρίτερα η United είχε δηλώσει ότι θα προσφέρει σε επιβάτες έως και 10.000 δολάρια εάν παραχωρήσουν τις θέσεις τους σε υπερπλήρεις πτήσεις, θα μειώσει τις υπερκρατήσεις των θέσεων, και δεν θα καλεί την Αστυνομία...

Ο Ντάο, Αμερικανός γιατρός βιετναμέζικης καταγωγής, 69 ετών, τραυματίστηκε όταν οι Αρχές τον έβγαλαν σηκωτό από το αεροσκάφος.

Η United δήλωσε ότι ανέλαβε την «πλήρη ευθύνη για ό,τι συνέβη στην Πτήση 3411» είπε ο δικηγόρος του Ντάο.

ΣΧΟΛΙΑ