LIVE: Μετωπική σύγκρουση στη Βουλή για Σαουδική Αραβία και απόρρητα
έγγραφα
  Δευτέρα, 27 Νοέ 2017      16:36      0

LIVE: Μετωπική σύγκρουση στη Βουλή για Σαουδική Αραβία και απόρρητα έγγραφα

Σε πλήρης εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στη Βουλή για την επερώτηση που κατέθεσαν 13 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Πώληση Βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και Αεροπορικών Βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία με Διακρατική Συμφωνία».

 

Στο βήμα ανέβηκε λίγα λεπτά πριν από τις 4 το απόγευμα o πρωθυπουργός. «Είναι επιλογή μου να βρίσκομαι εδώ», είπε ο πρωθυπουργός, καταλογίζοντας συκοφαντίες και γραφικότητα στον κ.Μητσοτάκη.


«Από τί να ξεφύγω; Οταν κατέθεσα την επιστολή για τη μετάθεση της συζήτησης η ΝΔ αρνήθηκε να συναινέσει. Αυτοί που έλεγαν ότι κρύβομαι, τώρα λένε ότι εκβιάζομαι. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα,. Γι΄αυτό δεν βγάζω από το γραφείο μου ακόμη και τα δώρα που μου έχουν κάνει. Εσείς τί θα κάνετε με τα δώρα της siemens, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, τις συνομιλίες του γραμματέα σας. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. εσείς μετακόμιση θα κάνετε. Είμαι εδώ για να υπεραπισθώ την αλήθεια και να αποκαλύψω το βρώμικο παιχνίδι σας και το μέγεθος της απάτης σας. Εχουμε καταλάβει ότι σας δίνουν γραμμή ιδιοκτήτες ΜΜΕ», είπε ο Πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε επίθεση που δέχεται η κυβέρνηση από ΜΜΕ αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για τα Paradise Papers.« Ολως τυχαίως συντονισμένα εδώ και 15 μέρες μόλις βρέθηκαν στην επικαιρότητα τα paradise papers, μετά τις αποκαλύψεις της γραμματέως του κ.Χριστοφοράκου, ακολούθησε ένα κρεσέντο συντονισμένο Μέσων Ενημέρωσης, του κουμπάρου σας που περνάει τελευταία πιο συχνά την πόρτα του εισαγγελέα απ’ ό,τι την πόρτα του σπιτιού του. Να μην ξεχάσω να προσθέσω και τον αγαπημένο σας κομιστή. Που ξέρουμε τόσα χρόνια τί κομίζει και πώς πληρώνεται για όσα κομίζει. Τώρα που πρέπει να πληρώσει καθυβρίζει, εκβιάζει, έχει χάσει τον έλεγχο. Ενα μιντιακό λόμπι σας δίνει γραμμή. Επιχειρηματίες προκαλούν μόνο θόρυβο και σαματά. δεν είναι τυχαίο ότι στοχοποιούν τον Καμμένο. Ξέρετε καλά και τις απόψεις και τις θέσεις μας και την επικοινωνία που έχουμε. Δεν θέλετε να χτυπήσετε τον Καμμένο, θέλετε να χτυπήσετε την κυβέρνηση. Ξεχύλωσε η παρένθεση και η οικονομία βρίσκεται σε ανάκαμψη θέλουν να μην καταφέρει αυτή η κυβέρνηση να βγάλει τη χώρα από την κρίση και εσείς τους ακολουθείτε τυφλά. Τελείωσε το παραμύθι. Βλέπετε ότι αυτή η κυβέρνηση πετυχαίνει εκεί που εσείς αποτύχατε».

«Δεν μπορεί να περάσει από το μυαλό σας ότι θα είστε αλλά δυο χρόνια εκεί που είστε, συν τέσσερα, απευθύνθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση ο Αλέξης Τσίπρας και αναρωτήθηκε: «Νομίζετε ότι έτσι πέφτουν οι κυβερνήσεις; Από τους βαρόνους; Κύριε Μητσοτάκη μιλήσατε για βούρκο και για λάσπη απευθυνόμενος σε μένα. Δεν είναι δικός μας δρόμος ο βούρκος της διαπλοκής», προσέθεσε ο πρωθυπουργός και τόνισε: «Εμείς θέλουμε το φως, γι΄ αυτά είμαι εδώ σήμερα, για να υπερασπιστώ το φως» είπε ο Αλέξης Τσιπρας και συμπλήρωσε ότι όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει καταλάβει ο κόσμος γιατί κατηγορείται και ποιος κατηγορείται.

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει το μέγεθος της απάτης σας. Ο υπουργός Αμυνας επιχείρησε να πουλήσει υλικό που δεν είχε λόγο να κρατήσει ο ελληνικός στρατός και επιχείρησε να το πουλήσει στις υψηλότερες δυνατές τιμές. Λέτε ότι διάλεξε να συνομιλήσει με μεσάζοντα. Αυτή είναι η βασική σας επιχειρηματολογία. δεν είναι μεσάζοντας, αλλά εξουσιοδοτημένος από τη Σαουδική Αραβία. Λέτε ότι αυτό δεν ευσταθεί γιατί η πρεσβεία μας στο Ριάντ ανέδειξε  ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας δεν είναι ο εκλεκτός της Σ.Αραβίας, αλλά εκλεκτός του κ.Καμμένου. Σας κάνει έκπληξη ότι ακούτε γι’ αυτόν, ενώ τον είχατε μαζί σας σε αποστολές. Δεν θα σταθώ σ’ αυτό».

Αναφερόμενος και στον κ.Λοβέρδο, ο πρωθυπουργός μίλησε για αξιοποίηση μηχανισμών του κράτους, λέγοντας ότι πρόκειται για αθλιότητα. ‘Να μας φέρει ο κ.Λοβέρδος τα πρακτικά του ΚΥΣΕΑ επί κυβερνήσεων Σημίτη, τότε που περνάγαν και σφυράγαν οι μίζες για να δούμε τί είναι ευνομούμενο κράτος». Ο κ.Τσίπρας χαρακτήρισε εξουσιοδοτημένο από τη Σαουδική Αραβία τον κ.Παπαδόπουλο, ο οποίος, όπως είπε, εμφάνισε εξουσιοδότηση από τα αρμόδια όργανα της Σαουδικής Αραβίας. ‘Το Σεπτέμβριο του ’16, υπάρχει επίσημο αίτημα του ακολούθου άμυνας μας για την επικύρωση της γνησιότητας της εξουσιοδότησης. Σας καταθέτω στα πρακτικά τα έγγραφα. Το Σεπτέμβριο του ’16 υπήρξε απάντηση από τη Σαουδική Αραβία ότι το έγγραφο είναι αυθεντικό και το Νοέμβριο του ’16 επίσημο πιστοποιητικό προς χρήση από το υπουργείο Αμυνας της Σαουδικής Αραβίας. Τότε, την επίσημη πιστοποίηση προς χρήση ότι είναι αυθεντική η εξουσιοδότηση και έχουμε και το λεγόμενο πιστοποιητικό που επικύρωσε η πρεσβεία μας στο Ριάντ. Αρα δεν έχουμε να κάνουμε με μεσάζοντα, αλλά εκπρόσωπο της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να καταλάξουμε σε διακρατική συμφωνία. Θα ασχοληθώ με την ουσία. Η αλληλογραφία του υπουργού Εξωτερικών γίνεται με άκρως απόρρητα ειδικού χειρισμού τηλεγραφήματα. Στηρίζετε την επιχειρηματολογία σας στην άποψη του πρέσβη στο Ριάντ ότι δεν ήταν αυτός ο αυθεντικός εκπρόσωπος παρότι υπήρχαν επίσημα έγγραφα. Τα τηλεγραφήματα αυτά δεν θα τα καταθέσω στα πρακτικά, αλλά οι αρχηγοί των κομμάτων ας έρθουν στο υπουργείο Εξωτερικών να τα διαβάσουν.

 

Μητσοτάκης: Οσα έγιναν κ. Τσίπρα τα γνωρίζετε; 

Στις τρεις και μισή το μεσημέρι στο βήμα ανέβηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκης ο οποίος από την αρχή της ομιλίας του  επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Εθνικής Αμυνας. «Είστε μαζί επειδή ταιριάζετε» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε Τσίπρα-Κάμμενο και συνεχίζοτνας ανέφερε: «Καταλήξατε ο ένας όμηρος του άλλου. Και όπως ήρθατε μαζί, θα φύγετε και μαζί. Χωρίς Καμμένο ο κ. Τσίπρας πέφτει και αν πάει σε εκλογές θα συντριβεί. Και χωρίς Τσίπρας ο κ. Καμμένος είναι απροστάτευτος. Δεν είστε δεμένος στο κατάρτι ως Οδυσσέας, είστε δεμένος χειροπόδαρα με Καμμένο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε «μετά τις συνομιλίες με ισοβίτες ποιος θα έλεγε ότι θα τον υπερασπιζόσαστε και για σκανδαλώδεις πωλήσεις αμυντικού υλικού. Είστε ο μακροβιότερος μνημονιακός πρωθυπουργός

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ελληνικός λαός βλέπει να εμφανίζονται μεσάζοντες και να γίνονται υποθέσεις για μίζες. Στο παρελθόν κι άλλοι είχαν εκχωρήσει τον τομέα της άμυνας στους εσωκομματικούς αντιπάλους τους
Ο κ. Τσοχατζόπουλος ήταν το νούμερο 2 του κόμματος. Έλυνε κι έδενε. Κι εξαιτίας όσων έκανε το 2011 άλλαξε ο νόμος και καταργήθηκαν οι μεσάζοντες. Και δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τους χειρισμούς.

Είστε η πρώτη κυβέρνηση η οποία θα ελεγχθεί επειδή ξεπουλάτε, αντστρέφοντας την πατέντα Τσοχατζόπουλου. Αυτός αγόραζε όπλα, εσείς πουλάτε,αλλά στην ουσία είσαστε το ίδιο. Σε οποιαδήποτε κανονική χώρα ο κ. Καμμένος θα είχε αποπεμφθεί».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε έξι ερωτήματα στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, ζητώντας να απαντηθούν.

– Γιατί ενώ η Βουλή είχε επιλέξει μια διακρατική Government to Government συμφωνία, εσείς επιλέξατε έναν μεσάζοντα; Επιτρέψτε μου να σας διαβάσω μια αποστροφή του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα. Έλεγε ο κ. Βίτσας απαντώντας στον κ. Κυρίτση: Δεν μπορούμε να κάνουμε μια συμφωνία με κάποιον που δεν εκπροσωπεί κράτος. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μόνο που εσείς επιλέξατε έναν μεσάζοντα και το ερώτημα είναι γιατί…

– Την ίδια στιγμή που η πρεσβεία μας στο Ριάντ είχε ρητά ενημερώσει ότι ο συγκεκριμένος δεν εκπροσωπεί τη Σαουδική Αραβία εσείς υπογράψατε με τον Βασίλειο Παπαδόπουλο.Γιατί;

– Ποιος έχει την ευθύνη που χάθηκαν 66 εκατ. ευρώ;

-Γιατί δεν ενημερώσατε τη Βουλή για την ύπαρξη του μεσάζοντα;

– Η Βουλή έχει συμφωνήσει να πουληθούν 300.000 βλήματα.Οι Σαουδάραβες ενδιαφέρονταν για 100.000 βλήματα.Πού θα πήγαιναν τα επιπλέον βλήματα και πού θα πήγαιναν τα λεφτά;

-Εχει επιχειρήσει κ.Καμμένο να κάνει κι άλλες δουλειές επί των ημερών σας ο κ.Παπαδόπουλος;  Πώς εξηγείτε τότε, ότι με επιστολή από την εταιρεία του κ.Παπαδόπουλου προς τα ΕΑΣ γράφει ο κ.Παπαδόπουλος (στις 27/6/2017) ‘σε συνέχεια της σημερινής μας συνάντησης στο γραφείο του υπουργού Αμυνας και παρουσία του….» Να μας πει τελικά ο κ.Καμμένος και ο κ.Τσίπρας για λογαριασμό τίνος λειτουργεί ο κ.Παπαδόπουλος;

 

Π.Καμμένος: Δεν υπάρχει κανείς μεσάζων

 

Είναι μια καθόλα νόμιμη διακρατική συμφωνία, χωρίς μεσάζοντες, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του στην Βουλή για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

Είπε ότι η αντιπολίτευση επέλεξε να κατασκευάσει ένα σκάνδαλο, αναφέροντας ότι το όλο ζήτημα στηρίχθηκε σε μια καταγγελία του Ανδρέα Λοβέρδου για την αναφορά ενός ταξιάρχου, η οποία όμως δεν υπάρχει. Εκείνο που υπάρχει είναι ένα υποκλαπέν από το κομπιούτερ του ταξιάρχου σύνολο μηνυμάτων το οποίο ο κ. Λοβέρδος το έκανε αναφορά, προσέθεσε.

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος κατέθεσε σειρά εγγράφων και πιστοποιητικών που αφορούν τον Βασίλη Παπαδόπουλο ως εκπρόσωπο της Σ. Αραβίας, σημειώνοντας ότι εκείνο που ξέραμε ήταν πως ο Παπαδόπουλος εκπροσωπούσε την Σ. Αραβία και αυτό εξηγήθηκε πολλαπλώς.

Σε ό,τι δε αφορά τη διαφορά μεταξύ 300.000 βλημάτων και 100.000 βλημάτων ανέφερε πως η συμφωνία αφορούσε την πώληση 300.000 βλημάτων και αλλαγή αριθμού πυρομαχικών σε συμφωνία δεν υπάρχει.

Είπε δε ότι ο ίδιος γνώριζε τον κ. Παπαδόπουλο, «αλλά από τον κ. Μητσοτάκη», καθώς, όπως ανέφερε, το 1988 η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε να δοθεί ένα δάνειο προς τη Ρωσία προκειμένου να πληρωθούν οι Έλληνες εξαγωγείς και ο Ηλίας Παπαδόπουλος και ο γιός του ήταν στην αντιπροσωπεία επιχειρηματιών που ταξίδεψαν στην Μόσχα σε πρωθυπουργική αποστολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Είπε ακόμα ότι ο δικηγόρος του Β. Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της ΝΔ, ενώ στο ΥΠΕΘΑ είχε πάει τον Β. Παπαδόπουλο η Φώφη Γεννηματά ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας το 2014.

Δεν με ενδιαφέρει ποιός εκπροσωπεί τη Σαουδική Αραβία, με ενδιαφέρει ο νόμος και εξαντλώ αυτό που προβλέπει ο νόμος, είπε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι σύντομα θα αποδειχθεί ποιοι και γιατί ήθελαν να χαλάσουν τη συμφωνία.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι πρόσφατα έλαβε απειλητικό τηλεφώνημα και κατόπιν της άρσης του τηλεφωνικού του απόρρητου απεδείχθη ότι εκείνος που τηλεφώνησε «ήταν ο κ. Πατεράκης, που έστησε την ιστορία με τον Σάφα, ο μεσάζων για τα υποβρύχια που έγερναν, ένα μέρος της συμμορίας που εξυπηρετεί η ΝΔ».

«Νομίζατε ότι θα φοβηθούμε τους μπράβους σας και τα «παραδεισένια» λεφτά σας. Όσο χτυπάτε τόσο πιο ισχυρή γίνεται αυτή η κυβέρνηση» είπε ο κ. Καμμένος.

 

Οι πρωτολογίες των βουλευτών της ΝΔ

 

Από την αρχή φάνηκε ότι η συζήτηση θα κινηθεί σε υψηλούς τόνους. Ο πρώτος που ανέβηκε στο βήμα ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ ακολουθούν εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχουν υπογράψει την επερώτηση.’Τι συνέβη με αυτή τη συμφωνία; Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας αποφάσισαν σε δύο συνεδριάσεις της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής να εκποιήσουν εύχρηστο μεν, αλλά πλεονάζαν πολεμικό υλικό. Είχε ειπωθεί ότι θα γινόταν διακρατική συμφωνία, που σύμφωνα με το νόμο δεν επιτρέπει την παρουσία πράκτορα ή μεσάζοντα. Υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις του υπουργού Άμυνας και των αρχηγών των επιτελείων’, είπε ο κ.Τασούλας. ‘Η ΝΔ είχε δώσει την ψήφο της επικοδομοιτικά και καλόπιστα. Δεν μπορούμε να κάνουμε συναλλαγή με κάποιον που δεν είναι κράτος. Απαιτούνται υπογραφές κρατικών παραγόντων. Ψηφίσαμε διακρατική συμφωνία. Στηρίζουμε τις αποφάσεις γιατί η διακρατική συμφωνία διασφαλίζει και διαφάνεια και διπλωματικά οφέλη για τη χώρα. Τί συνέβη στην πραγματικότητα; Η επιτροπή εξοπλισμών της Βουλής ενέκρινε την εκποίηση 300.000 φυσιγγίων με διακρατική συμφωνία. Υπήρξε ενημέρωση από τον υπουργό Αμυνας. Θέλουμε την πλήρη γνώση της Επιτροπής για τη συμφωνία. Στην ίδια συνεδρίαση ο τότε αρχηγός ΓΕΣ είπε ότι η διακρατική συμφωνία είναι ασφαλέστρη. Η διαπίστωση του πλεονάζοντος υλικού του ΓΕΣ έγινε ένα χρόνο πριν, με απόφαση του Ιουλίου του 2016. Ενα μήνα νωρίτερα από τότε, ο κ.Βασίλης Παπαδόπουλος, που εμφανίσθηκε ως μεσάζων ή ως εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας είχε ζητήσει 300.000 σφαίρες για την Ιορδανία που τότε εμφάνιζε πελάτη του», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Τασούλας και πρόσθεσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες τότε είχαν κρίνει ότι η πώληση θα έπρεπε να γίνει με διακρατική συμφωνία. Υπάρχει μια αόριστη, ανεπαρκής επιστολή από στρατιωτικό της Σαουδικής Αραβίας που εξουσιοδοτεί τον κ.Παπαδόπουλο. Οι υπηρεσίες δεν πείσθηκαν και ζήτησαν μέσω της διπλωματικής οδού την επαλήθευση. Διαπιστώνεται ότι οι Αραβες δεν έχουν ιδέα για συμφωνία. Φτάνουμε στις 13 Ιουνίου, η γενική διεύθυνση δεν έχει πεισθεί ότι αυτός είναι κρατικός αξιωματούχος. Ο κ.Καμμένος καλεί απόστρατο ναύαρχο που έχει ανακαλέσει στην ενέργεια. Μετά από δύο ώρες ο απόστρατος πάει στη Θεσσαλονίκη και υπογράφει συμφωνία. Την επόμενη μέρα υποβάλλεται έγγραφο από την αρμόδια διεύθυνση όπου αναφέρεται ότι η συμφωνία υπεγράφη με ιδιώτη. Ο κ.Καμμένος μας είχε απαντήσει στις 20 Σεπτεμβρίου ότι οι ‘Αραβες δεν τήρησαν τη συμφωνία και επρόκειτο να τους εγκαλέσει». Καταλήγοντας, ο κ.Τασούλας υποστήριξε ότι η συμφωνία έγινε με μεσάζοντα, πράγμα που προσβάλλει τις Ενοπλες Δυνάμεις.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Αθανάσιος Δαβάκης, όπου κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον κ. Τασούλα και έκλεισε την ομίλια του λέγοντας: ‘Αισθάνομαι κ.υπουργε ότι πέφτει βαρύς στους ώμους σας ο ρόλος του υπουργού Εθνικής Αμυνας’.

Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε για παραπλάνηση του ελληνικού κοινοβουλίου από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας. Η πρώην συνάδελφός σας βουλευτής Ραχήλ Μακρή κατέθεσε στον ελληνικό λαό ένα email όπου ο κ.Καμμένος στέλνει στον κ.Χατζησάββα (σ.σ. τον φερόμενο πράκτορα της ΜΙΤ) ραντεβού στο Τελ Αβίβ. Ο συνάδελφός σας κ.Παναγούλης μίλησε χθες για καραμπινάκη υπόθεση μίζας’, είπε ο κ.Γεωργιάδης και τόνισε:«Ο μόνος που έθεσε θέμα Υεμένης στην επιτροπή ήταν ο κ.Παφίλης του ΚΚΕ που καταψήφισε. Εσείς κ.Φίλη μια χαρά ψηφίσατε. Η ακύρωση της συμφωνίας επειδή δεν ήρθαν τα λεφτά δεν αναιρεί την απόπειρα. Καραμπινάτη υπόθεση μίζας και λαθρεμπορίου. Θα ήταν ίδια η ψήφος μας αν στην Επιτροπή ξέραμε την ύπαρξη κάποιου κ.Παπαδόπουλου; Οχι. μας παραπλανήσατε εκ λάθους ή εκ δόλου γιατί θέλατε να τα αρπάξετε; Υπογράψατε μια συμφωνία με κάποιον κ.Παπαδόπουλο που μιλάει για 300.000 βλήματα. Από τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν οι σαουδάραβες ζήτησαν 100.000 βλήματα. Θα παραδίδατε αν είχε καταθέσει εγκαίρως την εγγυητική επιτροπή ο Παπαδόπουλος άλλα 200.000 βλήματα».

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος είπε: » Ακούσαμε το απίθανο: Οτι απόρητα έγγραφα έρχονται στο φως μέσω πράκτορα της ΜΙΤ. Παραδέχεται ότι απόρρητα έγγραφα βρίσκονται στα χέρια των Τούρκων, της ΜΙΤ, δεν παραιτείται την ίδια στιγμή. Προσβάλλετε αξιωματικούς και διπλωμάτες που απλώς έκαναν τη δουλειά τους». Ο έκτος κατά σειρά ερωτών βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στον κ. Καμμένος λέγοντας ότι ο υπουργός προσπαθεί να αλώσει πολιτικά το υπουργείο.

O Σίμος Κεδίκογλου στην ομιλία του  αναρωτήθηκε γιατί ήταν απαραίτητος ο μεσάζοντας σε μια υπόθεση που οι δύο πλευρές έχουν καλή συνεργασία. «Γιατί έπρεπε ντε και καλά να είναι ο συγκεκριμένος μεσάζοντας που εξελίχθηκε σε εθνικό μεσάζοντα και παραβλέψατε τα πάντα για να πάρει τη δουλειά. «Του επιτρέψατε να μπαινοβγαίνει σε στρατόπεδα σαν αρχιστράτηγος και αν εξευτελίζετε στρατιωτικούς στη συνέχεια. Γιατί σας είναι τόσο απαραίτητος ο κ.Παπαδόπουλος;

 

ΣΧΟΛΙΑ