Ξεπέρασε τις 1.000 ομιλίες στην Ευρωβουλή ο Νότης Μαριάς
  Τρίτη, 12 Απρ 2016      14:29      0

Ξεπέρασε τις 1.000 ομιλίες στην Ευρωβουλή ο Νότης Μαριάς

Τις περισσότερες ομιλίες και παρεμβάσεις από οποιοδήποτε άλλο μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει ο Έλληνας ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς...

 

 

 

Τιμώντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, με τις ομιλίες του και τις παρεμβάσεις του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συνεχίζει ακάθεκτος τον αγώνα του ενάντια στην τρόικα και τα μνημόνια που έχουν επιβληθεί στον ελληνικό λαό.

Ανάμεσα σε 751 ευρωβουλευτές, ο Νότης Μαριάς είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής ο οποίος έχει σπάσει το φράγμα των 1.000 ομιλιών και παρεμβάσεων, από την έναρξη της θητείας του τον Ιούλιο του 2014 μέχρι και τα τέλη του περασμένου μήνα, σύμφωνα με το αξιόπιστο σύστημα «ΜEP Ranking». Το οποίο καταγράφει τη δραστηριότητα των μελών της Ευρωβουλής και αξιολογεί την παρουσία τους από πλευράς ομιλιών, παρεμβάσεων και ερωτήσεων προς την ολομέλεια. Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο επίτευμα.

Ο Έλληνας ανεξάρτητος ευρωβουλευτής παραμένει σταθερά πρώτος με 1033 ομιλίες και παρεμβάσεις, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται με 995 ομιλίες ο Κροάτης Ευρωβουλευτής Ιβάν Γιάκοβτσιτς με τον Μιγκέλ Βιέγκας να ακολουθεί τρίτος, με 721 ομιλίες. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ιταλός Φάμπιο Μάσιμο Καστάλντο με 715  ομιλίες ενώ η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται με τον Ρουμάνο Ντόκου Κλόντιαν Φρουνζούλικα με 710 ομιλίες.

ΣΧΟΛΙΑ