Κοινό μέτωπο Σάντερς-Κλίντον για να αντιμετωπίσουν τον Τραμπ
  Τετάρτη, 1 Ιούν 2016      16:23      0

Κοινό μέτωπο Σάντερς-Κλίντον για να αντιμετωπίσουν τον Τραμπ

Η Χίλαρι Κλίντον αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε επαφή με τον Σάντερς για να προωθήσουν την ενότητα του Δημοκρατικού Κόμματος...

Η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον είπε χθες ότι η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας της βρισκόταν σε επαφή με εκείνη του αντιπάλου της Μπέρνι Σάντερς προκειμένου προωθήσουν την ενότητα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η ενότητα αυτή θα αποτελέσει την μεγαλύτερη πρόκληση του κόμματος όταν διαλέξουν οι Δημοκρατικοί τον υποψήφιό τους για τις προεδρικές εκλογές. Η Κλίντον θεωρείται φαβορί να κερδίσει το χρίσμα αλλά αντιμετωπίζει μια παρατεταμένη μάχη με τον Σάντερς, γερουσιαστή από το Βερμόντ.

Σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό κανάλι CNN, η Κλίντον είπε ότι οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων ενδέχεται να αυξηθούν μετά τους προκριματικούς της Καλιφόρνιας, την επόμενη εβδομάδα.

"Ασφαλώς και θα κάνω ό,τι μπορώ για να υπάρξει ενότητα στο Δημοκρατικό Κόμμα. Οι καμπάνιες μας έχουν έρθει σε επαφή. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε", δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον.

Πρόσθεσε ότι και αυτή και ο Σάντερς "θα κάνουν ό,τι μπορούν" για να εμποδίσουν τη νίκη του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, στις προεδρικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ