Για ψαράκι στου Λαζάρου πήγε ο Τσίπρας τον Γκάμπριελ
  Πέμπτη, 23 Μάρ 2017      09:43      0

Για ψαράκι στου Λαζάρου πήγε ο Τσίπρας τον Γκάμπριελ

«Αστακό» θύμιζε χθες το βράδυ το Μικρολίμανο καθώς ο Αλέξης Τσίπρας παρέθεσε δείπνο, στο εστιατόριο του σεφ Λευτέρη Λαζάρου, βραβευμένο με αστέρι Michelin, στον Ζίγκαμρ Γκάμπριελ και τη γερμανική αποστολή που τον συνόδευε...

Λίγη ώρα μετά τις συνομιλίες που είχε το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου με τους γερμανούς αξιωματούχος ο πρωθυπουργός συνόδευσε τους καλεσμένους στο γνωστό εστιατόριο «Βαρούλκο».

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευαν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακοπουλος, και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιων και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς. Ο πρωθυπουργός και οι καλεσμένοι του γεύτηκαν το μενού του διάσημου σεφ, ο οποίος βρισκόταν στο εστιατόριο, φωτογραφήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και βέβαια περιποιήθηκε προσωπικά την παρέα.

Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και η γερμανική αποστολή απόλαυσαν καπνιστό ξιφία, μαριναρισμένο λαβράκι με αχινό, ψητό καλαμάρι και συναγρίδα στη σχάρα. Η βραδιά έκλεισε με κρέμα λευκής σοκολάτας με ζελεδακια μελιού και σορμπέ πρασίνου μήλου συνοδευόμενο από κρασί, κτήμα Γεροβασιλείου, Μοσχάτο Λήμνου και παραδοσιακό τσίπουρο.

Ο γνωστός σεφ έκανε δώρο τόσο στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ ένα μπουκάλι ελαιόλαδο ειδική ποικιλία.

ΣΧΟΛΙΑ