Για καιροσκοπισμό, αφερεγγυότητα και κενολόγο βερμπαλισμό κατηγορεί
τον Βενιζέλο ο ΣΥΡΙΖΑ
  Τρίτη, 27 Μάι 2014      21:33      0

Για καιροσκοπισμό, αφερεγγυότητα και κενολόγο βερμπαλισμό κατηγορεί τον Βενιζέλο ο ΣΥΡΙΖΑ

«Αντί μιας σεμνής αυτοκριτικής για το γεγονός ότι άλλα έλεγε το 2009 περί «δυσαρμονίας» και άλλα σήμερα, ο κ. Βενιζέλος υιοθετεί τώρα τη μέθοδο της πολιτικής αλχημείας»...

Με επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου απαντά το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε προηγούμενο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο επικρίνει την αξιωματική αντιπολίτευση για «εκτροπή» σχετικά με τη θέση του για δυσαρμονία μεταξύ εκλογικού σώματος και βουλής.

«Αντί μιας σεμνής αυτοκριτικής για το γεγονός ότι άλλα έλεγε το 2009 περί «δυσαρμονίας» και άλλα σήμερα, ο κ. Βενιζέλος υιοθετεί τώρα τη μέθοδο της πολιτικής αλχημείας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ο καιροσκοπισμός, η αφερεγγυότητα, η πολιτική αναξιοπιστία και ο κενολόγος βερμπαλισμός είναι τα μόνιμα χαρακτηριστικά του κ. Βενιζέλου. Η δε αμετροέπειά του τον κάνει να θεωρεί πως πέρα από το κόμμα του εκφράζει και το 50% του εκλογικού σώματος. Περαστικά του».

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και του  κ. Τσίπρα να απαντήσουν με σαφή επιχειρήματα για μια ακόμη φορά τους οδηγεί να καταφεύγουν σε χυδαίους χαρακτηρισμούς και ύβρεις.

Άλλωστε είναι σε όλους γνωστό ότι μόνο σε αυτό το πεδίο διαπρέπουν.

ΣΧΟΛΙΑ