Φασούλας: "Έχει βάλει βέτο για μένα ο Μίχας"
  Πέμπτη, 14 Οκτ 2010      13:20      0

Φασούλας: "Έχει βάλει βέτο για μένα ο Μίχας"

Ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας στράφηκε εναντίον του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά...

με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μίχα - αν και ο ίδιος έχει διαψεύσει ότι ενεπλάκη στις σχετικές διαδικασίες - σημειώνοντας: "Έχει βάλει βέτο για μένα ο κ. Μίχας. Έχει πει σε τρεις κομματικές οργανώσεις παρουσία δεκάδων πολιτικών στελεχών και παρουσία των δύο βουλευτών του Πειραιά του κ. Καρύδη και του κ. Μπεντενιώτη, ότι δεν θα είμαι εγώ υποψήφιος περιφερειάρχης στον Πειραιά".

"Είναι φανερό", δήλωσε ο κ. Φασσούλας, "ότι δεν μπορώ να στηρίξω επιλογές που ουσιαστικά με έθιξαν και ως άτομο και ως πολιτικό, και ως αξιοπρέπεια. Θα κάνω συνέντευξη τύπου και θα ανακοινώσω τι θα κάνω... Και ο Γιάννης Σγουρός και ο Γιάννης Δημαράς τυχαίνει να είναι πάρα πολύ φίλοι μου".

Ο Παναγιώτης Φασούλας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε μεταξύ άλλων: «Προφανώς, να στρέφεις το ένα μάγουλο για να σε χαστουκίζουν δεν ανήκει στη σφαίρα της πολιτικής, ανήκει στη σφαίρα της θρησκείας. Εγώ εδώ θα είμαι, δεν θα με διώξει, δεν θα με εξοστρακίσει κανείς, θα ξαναϋπάρξουν ευκαιρίες, θα ξαναϋπάρξουν εκλογικές διαδικασίες, όπου εκεί θα ξαναδιεκδικήσω την ψήφο του λαού».

 

ΣΧΟΛΙΑ