Ευχές Καρατζαφέρη στον Μητσοτάκη με πολιτικές αιχμές
  Δευτέρα, 18 Οκτ 2010      17:52      0

Ευχές Καρατζαφέρη στον Μητσοτάκη με πολιτικές αιχμές

Την ευκαιρία των γενεθλίων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος κλείνει τα 92 του χρόνια, «εκμεταλλεύτηκε» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ...

Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου να αποστείλει στον πρώην πρωθυπουργό μια ευχετήρια επιστολή, αφήνοντας όμως πολλές πολιτικές αιχμές. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του: «Σας εύχομαι μακροημέρευση, με την πνευματική καθαρότητα που σήμερα διαθέτετε, με την ευθυκρισία που σας διακρίνει και με την ευρυχωρία αισθημάτων που αχθοφορείτε», σημειώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Και προσθέτει: «Όσον αφορά κάποια απολωλότα πρόβατα, μην τα συνερίζεστε. “Ου γαρ οίδασι τι λέγουσι και τι ποιούσι”».

«Σας ευχαριστώ -συνεχίζει ο κ. Καρατζαφέρης- για την ευκαιρία που δώσατε την περίοδο της παντοδυναμίας σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές του σήμερα, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του ιδρύματος “Κ. Καραμανλή” Βαγγέλης Μειμαράκης, ο υπογράφων κ.ά.».

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επιστολή που έλαβε από το πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, δήλωσε: «Ο κ. Καρατζαφέρης είχε την καλοσύνη να μου ευχηθεί για τα σημερινά γενέθλιά μου. Τον ευχαριστώ θερμά για τις ειλικρινείς ευχές του, το κείμενο, όμως, της επιστολής του δεν θα το σχολιάσω».

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ