Έτσι θα γίνει η διακαναλική
  Δευτέρα, 25 Οκτ 2010      09:49      0

Έτσι θα γίνει η διακαναλική

Η συνέντευξη θα µεταδοθεί ζωντανά, θα αρχίσει στις εννέα το βράδυ και θα έχει διάρκεια περίπου µιάµισης ώρας. Την τηλεοπτική...
κάλυψη έχει αναλάβει η ΕΡΤ, η οποία θα στήσει οκτώ κάµερες στο πρωθυπουργικό γραφείο και θα δώσει «pool» εικόνα ταυτόχρονα σε όλα τα κανάλια.

Η συνέντευξη θα είναι εφ' όλης της ύλης, δεν θα περιλαµβάνει θεµατικές ενότητες, ωστόσο όπως συµφωνήθηκε σε συνάντηση των δηµοσιογράφων που θα υποβάλουν τις ερωτήσεις, θα κυλήσει σε δύο γύρους, κάτι που σηµαίνει ότι καθένας από τους επτά δημοσιογράφους θα έχει τη δυνατότητα να του υποβάλει τουλάχιστον δύο ερωτήσεις.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους συµµετέχοντες δηµοσιογράφους θέλει διευκρινίσεις από τον κ. Παπανδρέου θα έχει τη δυνατότητα να επανέλθει µετά το τέλος της πρωθυπουργικής απάντησης σε νέα ερώτηση επί του ιδίου θέµατος.

Τη συνέντευξη θα συντονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος και θα δίνει τον λόγο στους εκπροσώπους των καναλιών.

Στη συνάντηση των δηµοσιογράφων την Κυριακή έγινε ψηφοφορία για τη σειρά µε την οποία θα υποβληθούν οι ερωτήσεις. Έτσι, πρώτη θα υποβάλει ερώτηση η Όλγα Τρέμη (Μega) και θα ακολουθήσουν η Μαρία Χούκλη (Αntenna), ο Αιµίλιο Λιάτσο (Star), ο Ανδρέας Κωνσταντάτος (Αlter), ο Αντώνης Σρόιτερ (Αlpha), η Σία Κοσιώνη (Σκάι) και, τέλος, ο Προκόπης Δούκας (ΝΕΤ). 
ΣΧΟΛΙΑ