Ετοιμάζει νέο κόμμα ο Αλέκος Αλαβάνος
  Τρίτη, 26 Οκτ 2010      18:15      0

Ετοιμάζει νέο κόμμα ο Αλέκος Αλαβάνος

«Η δυνατότητα να σημειωθεί μια ήττα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς δημοτικές...

εκλογές, για να οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές, αποτελεί αισιοδοξία, αποτελεί ελπίδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

 

 

Ο Αλέκος Αλαβάνος επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος για να καλύψει το κενό που υπάρχει σήμερα, γιατί «τα υπάρχοντα σχήματα δεν μπορούν να εκφράσουν σήμερα αυτό που ευαγγελίζεται η Αριστερά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο Αλέκος Αλαβάνος εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στα Μαζικά Μέση Ενημέρωσης που βρίσκονται κάτω από τεράστιες πιέσεις, απολύσεων, περιορισμούς εισοδημάτων και μια γενικότερη ανασφάλεια.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» χαρακτήρισε καρικατούρα το νέο νόμο για την τοπική Αυτοδιοίκηση, επισημαίνοντας ότι έχουν γελοιοποιήσει τον «Καλλικράτη», ενώ τόνισε ότι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, αν δεν έχει τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα να συγκρουσθεί με την κυβέρνηση, θα είναι απλώς ένας διοικητικός υπάλληλος.

ΣΧΟΛΙΑ