Εθνικές εκλογές: «Κλειδώνει» η 7η Ιουλίου για τη διεξαγωγή τους
  Τρίτη, 28 Μάι 2019      18:23      0

Εθνικές εκλογές: «Κλειδώνει» η 7η Ιουλίου για τη διεξαγωγή τους

Ενώ μέχρι και χτες φαινόταν να έχει κλειδώσει η 30η Ιουνίου ως η πιθανότερη ημερομηνία εκλογών,νεότερες πληροφορίες θέλουν το κυβερνητικό επιτελείο να αποφάσισε ότι η 7η Ιουλίου είναι καταλληλότερη ημερομηνία.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί μετά τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών (02/06) τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και άμεσα θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάλπες θα στηθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και όχι στις 30 Ιουνίου προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί οι πανελλήνιες εξετάσεις.Σύμφωνα με το πρόγραμμα, για τις 28/6 είναι προγραμματισμένος ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, για τις 29/6 η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και για την 1/7 η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2/7, με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.Αν οι εκλογές γίνονταν στις 30 Ιουνίου τότε θα έπρεπε να αλλάξουν ημερομηνία τρία από τα μαθήματα και να επαναπρογραμματίζονταν για μετά τις 2 Ιουλίου. Αυτό όμως θα προκαλούσε μια αναστάτωση η οποία κρίθηκε σωστό να αποφευχθεί.
ΣΧΟΛΙΑ