Έπιασε "δουλειά" ο Άδωνις: Θα κλείσουν οι μισές επιχειρήσεις αν
νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ!
  Παρασκευή, 16 Μάι 2014      12:32      0

Έπιασε "δουλειά" ο Άδωνις: Θα κλείσουν οι μισές επιχειρήσεις αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Μάλιστα ο υπουργός, επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά, «ο Τσίπρας, ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης που δεν έχει διοικήσει περίπτερο»...

Την τακτική Βενιζέλου φαίνεται ότι ασπάζεται ο υπουργός Υγείας σχετικά με το μέλλον της κυβέρνησης αν ΝΔ και Ελιά πάρουν χαμηλά ποσοστά στις ευρωεκλογές.

«Αν το άθροισμα των ψήφων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές είναι χαμηλότερο του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει πρόβλημα για την κυβέρνηση», είπε ειδικότερα το πρωί της Παρασκευής στο Μega ο Άδωνις Γεωργιαδης.

«Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό» προσθεσε και εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η προεκλογική του δέσμευση σχετικά με την αποκατάσταση του βασικού μισθού θα έπληττε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Αυτό δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι γιατί δεν έχουν δουλέψει μια ημέρα στη ζωή τους. Οι μισές μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν την επόμενη ημέρα, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός, επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά, «ο Τσίπρας, ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης που δεν έχει διοικήσει περίπτερο».ΣΧΟΛΙΑ