Έξαλλος ο Καμμένος "έριξε καμπάνες" στο 401!
  Δευτέρα, 20 Μάρ 2017      10:35      0

Έξαλλος ο Καμμένος "έριξε καμπάνες" στο 401!

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο  Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 έκανε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, με άγριες διαθέσεις...

Περίπου στις 16.00 το απόγευμα ο Π.Καμμένος πέρασε την πύλη του 401. Ο προορισμός τους ήταν το 251 ΓΝΑ, όπου νοσηλεύεται στενό συγγενικό του πρόσωπο, αλλά με την ευκαιρία μπήκε και στο 401 όπου βρισκόταν ως έκτακτο περιστατικό ένας δικός του άνθρωπος.

Στα εξωτερικά ιατρεία του 401 υπήρχαν περίπου 50 άτομα σε αναμονή! Ο Π. Καμμένος ρώτησε ενδεικτικά ορισμένους πόση ώρα περιμένουν και οι απαντήσεις δεν ήταν καθόλου ευχάριστες...

Ο ΥΕΘΑ ρώτησε το γραφείο κίνησης των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία προς τι τόση καθυστέρηση. Η απάντηση που του δόθηκε ήταν ότι μια βλάβη... στον εκτυπωτή καθυστερούσε τη ροή εξέτασης των ασθενών.

Ο Καμμένος ζήτησε να δει τον επόπτη, ο οποίος άργησε σχεδόν 30λεπτά, καθυστέρηση ικανή να κάνει τον υπουργό έξαλλο. Στο 401 ΓΣΝ, κλήθηκαν ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Διευθυντής του νοσοκομείου.

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν για τις καθυστερήσεις εξυπηρέτησης των ασθενών αλλά και στον “εντοπισμό” όσων είχαν υπηρεσία δεν κρίθηκαν επαρκής. Έπεσαν φυλακές 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου!

Πηγή: militaire.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ