Δίκη Χρυσής Αυγής: Την Τετάρτη οι απολογίες των πρώην βουλευτών για
εγκληματική οργάνωση
  Δευτέρα, 30 Σεπ 2019      20:57      0

Δίκη Χρυσής Αυγής: Την Τετάρτη οι απολογίες των πρώην βουλευτών για εγκληματική οργάνωση

Την Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσουν οι απολογίες της θεωρούμενης διευθυντικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», μετά την ολοκλήρωση κατά τη σημερινή συνεδρίαση των απολογιών των τελευταίων κατηγορούμενων ως μελών της οργάνωσης.

Οι απολογίες των πρώην βουλευτών θα είναι οι τελευταίες που θα ακουστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μετά από σχεδόν 400 συνεδριάσεις του δικαστηρίου, στο οποίο η συντριπτική πλειονότητα τους δεν εμφανίστηκαν στην αίθουσα

Στο δικαστήριο θα κληθεί, με αλφαβητική σειρά, ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της περιόδου 2012-2013, η οποία βαρύνεται με την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Οι δύο πρώτοι που αναμένεται να βρεθούν στο βήμα του δικαστηρίου είναι ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και ο Μιχαήλ-Αβράμης Αρβανίτης , με τον δεύτερο να είναι πιθανότατα αυτός που θα απολογηθεί την Τετάρτη.

Σήμερα απολογήθηκαν στο δικαστήριο οι Βασίλης Σιατούνης, Αθανάσιος Στράτος, Νίκος Παπαβασιλείου και η αστυνομικός Βενετία Πόπορη.

ΣΧΟΛΙΑ