Διαψεύδουν για τα ραντεβού
  Δευτέρα, 1 Νοέ 2010      09:13      0

Διαψεύδουν για τα ραντεβού

Τις επιπτώσεις της αποκάλυψης πως ο Γ. Δημαράς συναντήθηκε τον περασμένο Ιούνιο με τον Α. Σαμαρά αναμένουν, πλέον, στο Μέγαρο Μαξίμου...

Συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούν ότι «πέφτουν οι μάσκες και αντιλαμβάνονται οι πολίτες ποιοι και πώς προσπαθούν να υφαρπάξουν τις ψήφους τους». «Αποκαλύπτεται ποιοι και πώς αποτελούν το περίφημο αντιμνημονιακό μέτωπο, ποιες είναι οι μεθοδεύσεις και οι επιδιώξεις τους» προσθέτουν.

«Πολλές φορές η σιωπή τα λέει όλα» απαντούσαν χθες στους δημοσιογράφους οι επιτελείς του Γ. Παπανδρέου. «Δυστυχώς για τον Γιάννη τον διαψεύδουν όλοι πλην του αρχηγού της ΝΔ» επισήμαιναν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, σε σχέση με τον ισχυρισμό του Γ. Δημαρά πως είδε τους πολιτικούς αρχηγούς πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. «Αναδεικνύεται ανάγλυφα το παρασκήνιο που οδήγησε τον ανεξάρτητο βουλευτή στην επιλογή να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής» υπογραμμίζουν στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους, ενώ ορισμένοι κάνουν ένα ακόμη βήμα: «έτσι εξηγείται και η επιλογή Κικίλια από τον Α. Σαμαρά».

Οσοι κινούνται σε αυτό το μήκος κύματος πιστεύουν ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ ήθελε με αυτό τον τρόπο να πυροδοτήσει εμφύλια σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ».

Χαρακτηριστική αυτού του κλίματος είναι η δήλωση του Μ. Καρχιμάκη: «Ο κύριος Δημαράς προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια. Τα όσα δικαιολογούμενος είπε διαψεύστηκαν από τα πολιτικά κόμματα που ο ίδιος επικαλέστηκε. Ολοι πάντως κατάλαβαν και την αλήθεια και την ουσία γύρω από τις μυστικές επαφές του κ. Δημαρά με τη Νέα Δημοκρατία. Κρίμα». Παρέμβαση στο θέμα έκανε και ο Γ. Σγουρός: «Είναι κρίμα. Αμα τη εμφανίσει το πολυδιαφημισμένο πολιτικό ήθος να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος»!

Στη ΝΔ χθες έλεγαν ότι «στηρίζουμε τον Β. Κικίλια, ήταν η πρώτη μας επιλογή». Οι επιτελείς της Ρηγίλλης ήταν εμφανώς αιφνιδιασμένοι από το δημοσίευμα της «REAL» και τις δηλώσεις του Γ. Δημαρά στο MEGA.

ΣΧΟΛΙΑ